divendres, 28 d’octubre del 2011

Rol i rols.

Bon dia a tothom!
Avui seré breu i poder titllat de friki! Però bé, trobo que quan es parlen d'aquests temes la gent ràpidament es fa paranoies al cap i no acaba d'entendre el perquè i el com de moltes d'aquestes coses que segons la gent és cosa de frikis!
Avui només explicaré el que faré aquest cap de setmana.
Aquesta tarda surtim cap a Olot tot el cap de setmana. Anem a un esdeveniment anomentat Campamento Libertador. Bàsicament és un joc de Rol en viu explicat ràpidament.
Totes les persones que hi van tenen un personatge, del qual coneixen tota la història, els seus pensaments i la seva forma de ser. La única cosa que s'ha de fer és actuar com a tal, cosa que de vegades pot ser complicada i has de saber interpretar una mica i saber sortir de la teva pell personal per fer del teu personatge.
Trobo que és una gran experiència per diferents motius. Et permet conèixer gent nova, hi ha bona companyia i molt bon ambient. Tothom va a passar-ho bé i hi ha molt respecte entre jugadors i en general tothom enten que es tracta d'un joc.

Aquest rol en viu del cap de setmana és poder, dels que pretenen ser més seriosos i potser més durs en algun aspecte, encara no ho he pogut comprovar.
En tot cas poder xafardejar al respecte al seu web i us penjo el "trailer" aquí.

www.campamentolibertador.net63.net

Una abraçada a tots!!!
I a gaudir del pont!

Xavier

dijous, 27 d’octubre del 2011

lockout

Bon dia !

Avui m’agradaria parlar sobre el Lockout que s’està produint a la NBA i ha fet que molts jugadors hagin marxat a altres lligues.

Per començar la ultima reunió que va haver les coses no es van moure de lloc i es van tenir que eliminar 102 partits més i ja es creu que fins el 28 de Novembre no es podria començar. Ja que de moment ja s’han eliminat els partits de pretemporada i els 100 primers partits de lliga.

Per qui no ho sàpiga, el problema d’aquestes cancel·lacions es que s’està negociant el nou conveni col·lectiu que durarà uns 10 anys i per tant les dues parts, tant la patronal com els jugadors estan fent un estira i arronsa amb un parell de temes.

El primer tema i el més important és el repartiment dels ingressos on actualment estava un 57% els jugadors i un 43% la patronal. Ara mateix la patronal exigia ells un 53% i on finalment han arribat a proposar un 50-50% però els jugadors no volen baixar del 52,5%, aquesta diferencia de 2,5% podria arribar a suposar uns 1.200 milions en 10 anys. Per tant es preveu que encara sigui un tema força llarg.

El segon tema que esta a debat és el tope salarial que pot tenir un equip alhora d’afrontar la temporada.

A més a part de aquest conveni de moment ja s’ha perdut 400 llocs de treball en aquest 4 mesos, ja que sobre unes 200 persones treballaven el edifici de la NBA i unes 200 més repartides en els 30 equips de les lligues.

De moment tot segueix força estancant i els jugadors han pres diverses sortides per continuar estant en forma, com és fitxar per clubs, ja sigui de lligues amb un bon nivell, com el cas de Rudy Fernández que ha fitxat pel Madrid, també el cas de base francès Tony Parker que juga en el club on ell es president i d’altres jugadors que han anat a fer diners jugant a lligues com la xinesa on el nivell es molt baix. Per últim tindríem els jugadors que només s’entrenen sense disputar cap partit com és el cas dels germans Gasols que fins fa poc estaven entrenant amb el Barça però sense estar a la plantilla.

Esperem que és solucioni aviat i puguem tornar a gaudir d’aquesta lliga !!!

dimecres, 26 d’octubre del 2011

Miranda!







Hola !

Esta semana nos vamos a Argentina y a un territorio bastante más comercial , que puede que nos suene algo.

Miranda! , es un grupo argentino formado por Juliana, Sergi, Lolo y Nicolás... se basa en el petardeo y el electropop... dicen ser heterosexuales todos, yo discrepo mucho. Se formaron en 2001 y ya en 2002 tenían a la venta su primer álbum "Es mentira". Desde entonces han pasado 3 albumes, recopilatorios... hasta "Magistral" su última sobra, que se publicará en breve.



Han colaborado en varias ocasiones con Pimpinela (su estilo es del mismo lote) y han venido a España como teloneros de Fangoria (a quien no dedicamos una entrada por que la idea es "haceros descubrir" nuevos grupos, no grupos que ya conoceis). Recalcar que como todos los grupos, han tenido altas y bajas, llegando a ser 5 en determinado momento de su carrera, pero vamos, el moreno y la chica no se han movido.



En este último video (arriba) intentaron "bailar" y creo que quedó claro que no, que no sirven, que lo suyo es la purpurina... hasta aquí la entrada más petarda hasta el momento.

Para variar: Spotify y Grooveshark.

dijous, 20 d’octubre del 2011

Twitter


No és que els senyors de Twitter em paguin , però m’agradaria fer una mini guia bàsica per utilitzar el twitter.

Perquè qui no conegui twitter és un portal de microblogs on cada usuari pot escriure com a màxim 140 caràcters en cada twit o piulada que faci.

Per tant el primer pas és crear una compte on tindràs el teu nom, nom d’usuari i una contrasenya. A partir d’aquí pots entrar des de qualsevol ordinador o Smartphone posant el teu correu o nom d’usuari i la teva contrasenya escollida.

Un cop aquí entrem en el nostre mur, on veurem tot el que nosaltres enviem i el que la gent a qui seguim escriu.

Per tant un dels passos a seguir es buscar a gent a qui poder seguir. Això ja és a criteri i a gustos de tothom. A que hem refereixo, que dintre del twitter i poden haver moltes utilitats, des de un caire més personal on segueixes a familiars, amics i potser algun famós o institució que et fa gracia, després pots fer-ho des de un punt de vista informatiu i segur a blogs, gent amb opinió similar, ràdios, teles, diaris. O una altre opció es seguir a gent que veus que tens afinitats però no la coneixes gaire.

També s’ha de tenir clar que seguir algú no es necessari que ells et segueixin, per tant quan tu segueixes algú llegiràs en el teu mur el que ell publiqui, però si ells no et segueixen a tu rarament llegiran el que tu posis a no ser que els mencionis.

Una menció sempre va amb una @ i desprès el nom d’usuari, per tant si jo faig un comentari, tipus avui aniré al cine amb @antesdellover, a mi en la pestanya de @mencions hem sortirà tota la gent tan que segueixi com no que m’ha mencionat en el seu twit.


Apart de les mencions també existeixen els hastacs, que son canals que poden crear la gent només col·locant un # davant del que vulgui dir. Per exemple cada cop que nosaltres publiquem un article si podem el #antesdellover es crea un canal amb aquest nom i tothom que posi #antesdellover i ho busqui podrà seguir les converses que vagin relacionades. Durant el dia hi ha els trendig topics TT que son els hastacs que més s’estan utilitzant en aquest moment i poden ser de caires divertits, per programes de tele, partits, política, hi ha de 1000 tipus, ja que cada usuari pot crear infinits canals.

A més a més a part del mur si vols pots clicar a perfil i allà et sortirà cronològicament totes les coses que nomes tu has publicat.

Espero que us hagi quedat més o menys clar com funciona el mon del twitter i no dubteu en seguir-nos a traves de @antesdellover.

Una curiositat més per si algú no ho sabia és que twitter es piular, per tant un twit es una piulada i per això el logo d’un ocell.

Pd: esperem que el twitter en català arribi d’aquí poc !!!

dimecres, 19 d’octubre del 2011

Jovanotti












Hola ¡¡

Si últimamente la cosa iba de rubitos con ojos azules y alturas desorbitadas... hoy toca Italia y uno de sus vocalistas y compositores de mayor importancia (quitando a Laura, Eros etc...)

Lorenzo Cherubinni... Jovanotti o incluso Jova en Italia, es un cantautor que se ha movido por todos los estilos... desde el disco cuando salió a la venta su álbum debut hasta un estilo pop-folk incluso chill-out en la actualidad, y sí, este hombre ha mejorado con la edad, claramente.



Uno de los temas que más "sensación" ha causado en España ha sido el del video anterior " l'ombelico del mondo" un tema entre reggae y pachanga... pero insisto, ha mejorado ¡¡ Yo vine a discubrirlo por que decidí hacer un intercambio de discos con mi compañero de discos... yo le dejé "Sawdust" de "The Killers" el me dió "Safari" de Jovanotti.



En Italia le tienen un gran cariño y ha trabajado y trabaja constantemente en misiones humanitarias y galas beneficas. Trabajó en las versiones italianas e internacionales de "Bonito"
de Jarabe de Palo. Su útlimo disco "Ora" resulta ser su inserción de nuevo en la instrumentación electrónica (ahora todo el mundo tira hacia este lado, si no mirad a la Oreja).



El caso es que es un artísta de proporciones... biblicas ¡¡ Ha sabido transformarse a lo largo del tiempo con cierta elegancia, cosa que no todos saben (vease Madonna y compañia). Tiene mucho material y seguro que algo os puede interesar, si es así ... haced click en : Spotify o Grooveshark.

pd: escuchad "a te" es de esas que uno le dedica a un churri...

Un abrazo y recordar... sonreid ¡¡

dimarts, 18 d’octubre del 2011

Formació canina a TMB


Conforme les coses extraordinàries es van normalitzant, es va perdent la meravellositat o la qüestionabilitat dels assumptes. M'explico. De sempre el cos de policia ha tingut gossos policia que responen a una tasca concreta (rastrejament de persones, cercadors d'explosius o estupefaents...). Gosso entrenats, pateixen un estrés limitat, i van al cantó de persones que, en la seva majoria, están formades o són expertes en el tractament amb aquests gossos.
Hem va semblar una gran iniciativa que el cos de seguretat privada del Metro de Barcelona fes servir gossos guardia per acompanyar als agents en les rondes.
Desconec el tipus de vida que deuen fer els cans que normalment veig ajeguts amb un morrió al costat d'un guardia, pero no tinc cap dubte que fan exercici. Des de l'experiència puc dir que el Pastor Belga Malinois (la raça que més acostumo a veure en aquestes instal·lacions) és un gos tremendament actiu que necessita exercici, físic i mental. Però és clar, que no tots m'han donat sempre aquesta sensació, sinó aquest post no tindria lloc.
No pretenc qüestionar els professionals que s'encarreguen de la cura d'aquestes preciositats, ni l'ensinistrament que reben, però poso en entredit la formació que tenen els agents que van acompanyats d'un d'aquests gossos. És lamentable que un agent de seguretat no tingui formació o bé no sàpiga controlar un gos que té un ensinistrament tan acurat. Tenen caràcters diferents, això és inherent als éssers vius, però una persona responsable d'aquest animal ha de saber-lo controlar. Un copet sec, una bona reacció i un premi. És molt i molt senzill. No per a tothom, és clar, però no deixa de sorprendre'm.
Són agents de seguretat, són professionals de seguretat, no parlem d'un vellet que te un gos que no calla ni sota l'aigua, o la dona que té un gos que fa amb ella el que vol; parlem d'una persona que ens ha de protegir (de què, ja, això és un altre tema) i que no pot controlar el gos que ha de patrullar amb ell i que será el seu company. Necessiten formació.

Heu vist el nou programa del César Millán a Cuatro?


Lloc web d'on s'ha extret la imatge

divendres, 14 d’octubre del 2011

La caiguda dels gegants.

Bona tarda a tothom!
Avui m'agradaria recomanar-vos un llibre que estic llegint actualment. Es tracta de "La caigua dels gegants" de Ken Follet. Escriptor també de "Els Pilars de la Terra" i "Un món sense fi" entre moltes altres i bones novel·les.

Per què us recomano aquest llibre i de què tracta?

Bé, el llibre tracta sobre l'Europa d'inicis del Segle XX, concretament a partir del 1910. I es una mostra de com es viu el preludi de la 1ª Guerra Mundial i aquesta mateixa a més de totes les tensions internacionals que provoca.
Els protagonistes de la novel·la són una gran varietat de personatges de diferents famílies i de diferents procedència del món. Cosa que permet al lector veure els conflictes dins dels propis països així com les tensions amb altres.
Personalment el trobo una grata manera de conèixer més sobre una època passada que molts desconeixem i que és realment interessant.

Podeu llegir una mica més al respecte i sobre els personatges aqui.

He d'afegir que es tracta de la primera part d'una trilogia que es presenta com la trilogia del segle! ;)





Espero que ho gaudiu!

Xavier

dijous, 13 d’octubre del 2011

#15O

Mobilitzem-nos!!!

Sortim tots al carrer !!!

Per qui encara no ho sàpiga aquest dissabte el moviments dels indignats està fent una nova crida perquè tots els ciutadans i ciutadanes que estem indignats tornem a sortir al carrer, a fer sentir la nostre veu, ja que d’aquí poc hi haurà unes noves eleccions i les nostres protestes s’han de fer notar i veure a la classe política que continuem sent un moviment viu i amb molt seguidors. Segurament des de que plaça Catalunya va deixar d’estar ocupada la gent pot haver pensat que el moviment s’ha aigualit, però això no es cert, de fet cada cop més es fan les assembles de barri i es van convocar moviments, l’últim el d’ocupar la borsa.

Per tant m’agradaria fer una crida a tota la gent que ens llegeix i que està indignada pel motiu que sigui. Ja que cada cop més als ciutadans ens prenen per tontos i incults i que tornem a sortir al carrer i demostrem que som un moviment viu i estem disconformes amb totes les retallades i forma d’afrontar aquesta crisis produïda pel sector bancari i a causa d’ells nosaltres ens toca pagar els plats trencats.

Sortim el carrer el dia 15 !! a les 17:00 h a plaça Catalunya !!!

dimecres, 12 d’octubre del 2011

The Sounds












Wiiiiii ¡¡

Vicent , que pesado estás con grupos suecos no ??... UFFF, lo sé y no puedo parar ¡¡

Hoy toca la especialidad de la casa, The Sounds, grupo sueco: Maja, Fredik, Jesper, Felix y Johan.


El grupo se formo en 1999 cuando 3 de ellos (1 ya no forma parte del grupo) decidieron formar una banda en el instituto en Helsingborg, Suecia. El resto fueron "reclutados" más tarde, incluida Maja, la chica bisexual (que no travelo, ojo¡).



Tienen ya cuatro discos, y desde el principio han seguido un estilo new age, si bien los dos últimos han migrado (como el resto del planeta) hacia lo eléctronico, siendo más acusasdo aún en el último "Something to die for", casi no escuchamos instrumentación, todo sintetizado.



Como todo buen grupo ha hecho trabajo para otros grupos de su entorno, sus canciones suenan en películas (Tu la letra y yo la música, Serpientes en el avión...)... parece que su baremos no baja, en Escandinavia siguen siendo muy populares, en el resto del mundo (menos Alemania) mmm no tanto.

Supongo que la gracia de todo esto es que quien lea nuestros posts descubra cosas que antes no sabía... os animo a conocer a los nuevos Blondie : Spotify y Grooveshark (haced click, co*o).

Un abrazo ¡

divendres, 7 d’octubre del 2011

Adéu Steve Jobs

Trista va ser la notícia de que aquesta icona de la tecnologia i la innovació havia mort.
Arreu del món es podien veure imatges de tristesa i conmemoracions a les seves botigues.

Una veritable font d'idees i de noves creacions. Algunes de les seves idees més importants:
  • Ipad
  • Ipod
  • Iphone
  • Macintosh
Com bé s'esta dient a molts llocs: "3 pomes han canviat el món: la d'Adam, la de Newton i la d'Steve Jobs"

També es pot comentar com el fet de que tothom sembli afectat per aquesta mort ha creat polèmica. Polèmica vinguda perquè cada dia mort molta gent i no ens afecta a tots de la mateixa manera.

Descansi En Pau Steve Jobs.

Xavier

dijous, 6 d’octubre del 2011

universitari i feina, la gran mentida

Arriba un punt que ho enviaries tot a la merda, recordo que fa uns anys quan encara anava al institut que tan la família com els professors insistien en que havies d’estudiar molt i molt per poder arribar a la universitat, perquè allà sortiries amb una llicenciatura o diplomatura i et començaries a guanyar la vida i a guanyar un sou digne. Doncs tot això és una gran gran mentida. Estic apunt d’acabar la carrera i la única solució és continuar estudiant ja sigui fent un màster o una segona carrera i treballar com a becari en qualsevol departament.

Esta clar que no hem considero cap “lumbreras” i per tant no tinc una nota d’excel·lent al expedient, potser també perquè a part d’estudiar he hagut de treballar, per tant totes les beques que donen com sempre està ficat amb un veremo de nota, així que ja puc descartar qualsevol beca per ser un investigador igual que fer un doctorat. Per tant que hem queda? Fer el màster de professor de secundaria i continuar a l’atur? Treballar de comercial per les farmacèutiques? No, gràcies…. Se que segurament ho estic exagerant una mica, però creieu-me cada cop trobar feina com a llicenciat es pitjor. De fet fa poc hem van explicar el cas d’una noia que necessitava feina i perquè l’agafessin a un Zara va ometre en el seu currículum que era llicenciada i havia fet un màster perquè sinó deien que estava massa ben preparada per aquesta feina. Hem arribat a un punt que si volem treballar de qualsevol cosa hem de fer un currículum de segona?

Esta clar que estem en crisis però el que pitjor és que estàs veient o llegint noticies sobre la crisis però la següent noticies es que un empresari d’una caixa abans que se la quedes el banc d’Espanya obté un sou de 8.000.000 € com a pre-jubilació.

En aquest moments no tenim cap forma de sortir de la crisis perquè es retallen en drets socials, no es mobilitza el capital, no es fa pagar a les fortunes, no es cacen els lladres dels banquers i no s’inverteix en investigacions i en treball. Total potser tindrem menys deute però aixecar-nos i sortir endavant ho veig molt molt fotut.

Crec que per si les mosques jugaré el cupon del 11/11/11 a veure si la once i l’atzar hem donen un cop de ma.

dimecres, 5 d’octubre del 2011

BWO




Hola ¡¡

Sabiaís que los países que música exportan son USA, UK y... Suecia ¡
Aunque no lo parezca Suecia es un país con una gran tradición musical, de hecho, los productores de muchísimos grupos pop de éxito son suecos (Britney, Celine Dion, Gaga... ).


Allí la música pop triunfa como ninguna otra y más aún el Shlager, un estilo de pop muy muy muy pegadizo, pero en sueco.

Pero weno, a lo que vamos... BWO (Bodies Without Organs) un grupo de música pop-shhlager-electro sueco que ha intentado en repetidas ocasiones ir a eurovisión a traves del Melodifestivalen. Un festival sueco, que atrapa al 85% de los hogares suecos en la gran final, y que como premio tiene representar a su país en eurovisión, otra gran institución para los suecos.



El caso es que si eres un cantante sueco pop, todo a lo que puedes aspirar es a ir a Eurovisión a traves del Melodifestivalen, y estre grupo lo ha intentado alrededor de 5 años, sin conseguirlo en ninguna ocasión



Ellos son Martín Rollinski (mi futuro marido y vieja promesa polaca del tenis que dejó todo por cantar), Marina Schipjecko (ama de una galeria de arte y amante de todo lo que tiene teclas) y Alexander Bard (fue famoso antes de BWO por formar parte de Army of lovers).



Aunque ahora están "dandose un descanso" (todos sabemos lo que eso significa) en mi opinión tenian bastante futuro en la música nordica con su estilo de un electro-pop fresco y con estilo propio. Su último disco fue el mejor de todos... también el que más vendió, por eso nadie entiende por que se separaron.

Curiosidad? GrooveShark.

Un saludo ¡

dimarts, 4 d’octubre del 2011

S'apropen les eleccions

Ara que tenim les Corts dissoltes i que passarem algun temps sense govern però amb el professorat i el personal sanitari revolucionats, és temps de fer-se les mateixes preguntes que a les darreres eleccions: Els de sempre o els de sempre? Volem més del mateix o preferim algo molt pitjor?
Avui m'han trucat a casa per fer-m'he un test sobre política -tot s'ha de dir, que quan alguna empresa vulgui fer tests telefónics, han de fer una selecció de personal més acurada, la meva entrevistadora no se la entenia per a res-, i m'han plantejat preguntes que potser no m'havia parat mai a pensar detingudament i m'ha costat respondre a algunes.
Realment, sintetizar les teves inclinacions polítiques en dues paraules s'em fa molt frívol, ho trobo força estúpid. Crec que cadascú hauria de formar-se una opinió rodona amb l'experiència, contrastant opinions, llegint història...
La majoria de preguntes eren força estúpides, aquelles que la gent poc preparada s'atreveix a contestar sense titubejar: quin partit creu que treurà a Espanya de la crisi, PSOE, PP, CIU, ERC o UI? Si hagués de triar entre PP i PSOE quin triaria? (i vosté creu que li confessaré aixó?) i d'altres molt llargues i enrabussades, igual d'absolutistes.
Hi ha massa matisos com per que em preguntin aquest tipus de coses a mi.

Falta de creativitat. Ho sé.

dilluns, 3 d’octubre del 2011

Mañana saldrá el nuevo Iphone?

En muchos medios anuncian que mañana puede ser el día en que se presente el nuevo Iphone o solo que los han llamado para presentar una nueva actualización, pero no es solo eso sino que está vez se trata de más que la presentación de un nuevo iPhone. El nuevo jefe de Apple, Tim Cook, tendrá que demostrar mañana martes que también puede cautivar a millones de usuarios con el nuevo dispositivo de la compañía, al igual que el retirado Steve Jobs.

La nueva versión del iPhone tiene que ser por ello algo especial, más aún en tiempos en los que la competencia es más grande que nunca. El sistema operativo de Google, Android, es el número uno en el mercado de los smartphones y muchos otros teléfonos ofrecen funciones similares al iPhone.

Pese a que hace algunos meses un técnico de Apple habría vuelto a perder un prototipo de iPhone, la compañía consiguió esta vez mantener el enigma hasta el final. Pero los rumores se empiezan a disparar. En los últimos meses, por ejemplo, se habló de un diseño totalmente nuevo con una pantalla más grande y una distinta forma de carcasa. Otros aseguraban sin embargo que la apariencia seguirá siendo la misma. Es posible también que haya dos teléfonos, un iPhone 5 altamente equipado y un iPhone 4S en versión más sencilla.

Apple se ha negado sin embargo hasta ahora a luchar por cuota de mercado con un iPhone en versión "barata". Con ese modelo de negocios, la multinacional se convirtió no sólo en el mayor fabricante, sino también en el más rentable: varios expertos estiman que más de la mitad de las ganancias en el sector van a parar a la compañía con el logo de la manzana.

El texto de la invitación para la presentación, "Let's talk iPhone" ("Hablemos iPhone"), también desató especulaciones de que Apple podría lanzar una función mejorada para el reconocimiento de voz. Y ya se sabe que la red social Twitter está muy implicada en el nuevo sistema operativo iOS5.

Tampoco pierden fuerza los rumores de que Apple y Facebook han superado sus diferencias y que la mayor red social del mundo podría lanzar su aplicación (app) para iPad y tener un acceso directo en iOS5.

El iTunes Store, la tienda virtual de Apple y el primer vendedor de música del mundo, tiene en tanto más competidores en los servicios online que reproducen canciones directamente desde la red sin necesidad de descargarlas. Uno de esos rivales, Spotify, cerró hace poco un acuerdo con Facebook que le brinda al primero acceso a cientos de millones de usuarios.

Apple lanza ahora el servicio de música iTunes Match, con el que el usuario puede oír sus canciones también online. A diferencia de ofertas como las de Google y Amazon, la música de iTunes Match no tiene que ser previamente cargada a la red durante horas o incluso días.

El iPhone y los teléfonos con Android se reparten en tanto el mercado de los smartphones, en el que competidores como Nokia o RIM, fabricante del BlackBerry, se quedan cada vez más al margen. Nokia intentará contratacar en breve con el sistema operativo de Microsoft, Windows Phone.

Un motivo más para que Apple apueste fuerte con el nuevo iPhone es que se estima que una vez que un usuario acede a una determinada plataforma, es mucho más difícil convencer al usuario para que cambie de marca. Por ejemplo porque ya ha invertido dinero en determinadas apps.

Que nos mostrara Apple!!!