dijous, 2 de febrer del 2012

Ricky Rubio o l’au fènix ?

Primerament perdoneu per l’absència de dues setmanes sense publicar. Avui crec que ja toca un altre cop que parlem d’esports.

M’agradaria començar parlant del boom que ha representat Ricky Rubio a la NBA, un jugador on l’any passat en el Barça de Xavi Pascual cada partit tenia un rol més petit i a mesura que van passar els partits cada cop més la gent el criticava, per haver baixat el seu rendiment, fallar cistelles sol, empitjorà amb el seu tir de 3, etc … Quasi tothom el donava per mort i més desprès de no fer un europeu massa brillant.

Però finalment Ricky Rubio tot i haver el Lock out i sabent que potser no hi hauria temporada va decidir que aquest any volia fer el salt i va decidir posar rumb cap a Minnesota, on és l’equip que el va seleccionar en el draft de fa dues temporades.

Desprès d’entrenar-se en solitari a final de Desembre va tornar a començar la NBA desprès que s’arribés a un acord entre el sindicat de jugadors i les franquícies.

I quina ha sigut la gran sorpresa de la majoria de gent que criticava Ricky Rubio? I es que el jugador del Masnou esta fent un gran inici i fins i tot sona per ser el millor Rookie del any, sorprenent? Jo crec que no, Ricky sempre ha sigut un jugador amb gran talent i amb una forma de jugar molt característica, però el problema que l’últim any amb el Barça va tenir un joc poc constant i no va evolucionar tal i com la gent va pensar que faria. I llavors van arribar les critiques pel seu joc a un noi que nomes te 21 anys.

Espero que aquesta aventura que esta vivint continuí anant igual de be, ja que des de que ha arribat els espectadors en l’estadi han augmentat i sembla que ha canviat el rumb d’una franquícia que l’any passat va fer pena i al menys aquest any ni que sigui per la màgia del seu joc sembla que tenen un paper més protagonista a la millor lliga del mon.

Per cert que penseu del logo de Madrid 2020 i la seva pífia, per si no us heu assabentat aquí us deixo el link.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada