divendres, 28 d’octubre del 2011

Rol i rols.

Bon dia a tothom!
Avui seré breu i poder titllat de friki! Però bé, trobo que quan es parlen d'aquests temes la gent ràpidament es fa paranoies al cap i no acaba d'entendre el perquè i el com de moltes d'aquestes coses que segons la gent és cosa de frikis!
Avui només explicaré el que faré aquest cap de setmana.
Aquesta tarda surtim cap a Olot tot el cap de setmana. Anem a un esdeveniment anomentat Campamento Libertador. Bàsicament és un joc de Rol en viu explicat ràpidament.
Totes les persones que hi van tenen un personatge, del qual coneixen tota la història, els seus pensaments i la seva forma de ser. La única cosa que s'ha de fer és actuar com a tal, cosa que de vegades pot ser complicada i has de saber interpretar una mica i saber sortir de la teva pell personal per fer del teu personatge.
Trobo que és una gran experiència per diferents motius. Et permet conèixer gent nova, hi ha bona companyia i molt bon ambient. Tothom va a passar-ho bé i hi ha molt respecte entre jugadors i en general tothom enten que es tracta d'un joc.

Aquest rol en viu del cap de setmana és poder, dels que pretenen ser més seriosos i potser més durs en algun aspecte, encara no ho he pogut comprovar.
En tot cas poder xafardejar al respecte al seu web i us penjo el "trailer" aquí.

www.campamentolibertador.net63.net

Una abraçada a tots!!!
I a gaudir del pont!

Xavier

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada