divendres, 15 de juliol del 2011

Big city...Big problems?

Bon dia i bon hora des d'Anglaterra.

Estant aquí el temps passa volant i realment no saps com plantejar els dies, molts museus gratuits, molts carrers per caminar i massa coses per veure i visitar. No obstant és curiós veure com són de diferents les coses entre dues grans ciutats com són Barcelona i Londres.

Londres és una ciutat amb un transport public prou eficient però amb massa gent, vagis a l'hora que vagis no hi aniras sol, sempre hi ha moltíssima gent. Pels carrers del centre el mateix i es nota en els preus també, menjar fora i de qualitat és molt car.
Tot i la típica educació anglesa està clar que no els hi preocupa donar-te una empenta sempre acompanyada d'un "I'm sorry" clar. La gent té pressa i això crea certa pressió en l'ambient de forma constant, cosa no molt saludable pel meu gust.

El temps és bastant trist i mai no pots assegurar que no plourà en el dia d'avui, no obstant, està clar que hi ha una cosa que podem envejar d'aquesta "city" i és el nombre i tamany dels parcs urbans que hi ha, fàcilment et pots perdre.

Per una altra banda la cuina. Es veu que cada cop agafen més influències externes però està clar que els hi falta una cuina més saludable en molts aspectes. Anar menjant sandvitxos cada migdia no sembla molt saludable. Els llocs de menjar ràpid abunden i són molt més assequibles que qualsevol altre lloc.

És destacable el gran nombre de museus gratuits que hi ha a la ciutat, tot i que la majoria són d'art o bé el British Museum creat a partir d'espolis que més val no mencionar.

Està clar que és una ciutat plena de vida, no obstant trobo que la vida passa massa ràpida i no sembla tant apreciable com és a d'altres ciutats més tranquil·les.

Només volia deixar-vos aquestes idees i que aprofiteu per fer un petit plantejament sobre què opineu de la vostra ciutat. Com la veieu?

Xavier

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada