dijous, 14 de juliol del 2011

Esport : diversió o negoci ?


Hola,

Avui vull no vull parlar d’esports i esportistes que surten a diaris i omplen minuts a les televisions, sinó m’agradaria fer dintre del que cap un petit homenatge a la gent que cada dia es lleva i fa esport a part de la seva feina.

Em sembla molt be que els esportistes s’els donguin beques o tinguin un sou perquè el cap i a la fi pot ser una feina, però el que em sembla una burrada son els milions que es despilfarren tontament amb la compra de jugadors. Un exemple clar és que el últim fitxatge del Reial Madrid és va comprar per 30 milions, quan potser fa 10 anys no s’hagués pagat ni 10, crec que en un moment de crisis els clubs rics haurien de veure que no esta el “horno para bollos” i pagar aquestes xifres. I més sabent que la majoria de beneficiats a part dels clubs i el jugador son els seus representants que fan moure molts fils i interessos i sinó que li diguin al sr Mendes, on ja te 5 jugadors i un entrenador dintre del RM i tots ells en menys de 3 anys. I sinó llegiu aquest parells d’articles i veureu el negoci del segle entre un entrenador i el seu representant. Aquí i aquí

Per mi te molt més valor i mèrit la gent que es lleva a les 6 del mati per anar a córrer i desprès a les 8 ja estan a la feina, o els clubs esportius que han d’entrenar a les 10 de la nit perquè tots els jugadors puguin arribar amb independència de la feina que tinguin i estan fins les 11 passades entrenant i practicant un esport, perquè el cap i a la fi l’esport és practica i esta constituït com una forma de diversió i per gaudir, en canvi cada cop més és un negoci on paguen molts i es beneficien pocs!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada