divendres, 30 de desembre del 2011

American Horror Story

Doncs sí, s'acaba l'any, quina novetat. Com cada any per aquestes dates escoltem un cop i un altre les mateixes típiques frases. Bones festes. Que passis un bon cap d'any. Fins l'any que ve. Feliç any nou. I moltes més!

Quina cosa més antiga la de que s'acabin els anys i els dies i sempre igual. És una monotonia contínua... Però què hi farem! (Mala cara quan morirem, diu la meva veïna).

Avui m'agradaria parlar-vos d'una nova sèrie que m'acaba d'enganxar i realment és força bona alhora que estranya! És de terror suposo que una mica psicològic alhora que també té escenes amb bons efectes que et deixen bocabadat. La meva recomanació: veure-la en companyia!

La sèrie en qüestió és "American Horror Story", la historia es basa en una casa diguem-ne... "encantada" en la que van a viure els nostres protagonistes, un matrimoni amb problemes personals i una filla una mica "especial". Un marit (mooolt sensible) psiquiatra que tracta els pacients a casa. Ella és mestressa de casa i viu, pel que sembla, del marit.
La història que ens afecta no és tant la de la parella, com la de la casa. En aquesta casa es veu que va morir molta gent, i els fantasmes, esperits, coses estranyes que hi habiten no semblen estar contentes amb els hostes.

De veritat, si teniu la oportunitat, veieu uns quants capítols. Fins ara podeu trobar la primera temporada que ha acabat fa no massa!

1 comentari:

  1. Primero desearte Feliz año nuevo...jajaja y despues decirte que intentaré ver la serie que recomiendas porque la trama,por lo que cuentas,es de la que me gusta.

    ResponElimina