dijous, 16 de juny del 2011

#aixino

Por matar un perro me llamaron mataperros, doncs això sembla el que va passar ahir amb els “indignats”, ara resulta que Felip Puig era un gran visionari i tots els indignats som uns violents. Però la realitat no és aquesta. Encara que haig de ahir que els incidents d’ahir al parlament no és la forma correcte de fer les coses però tampoc tot es violència.

L’acció d’ahir en teoria havia de ser una acció pacifica on s’havia de fer notar la nostre veu als parlamentaris tal i com podeu llegir amb aquest fragment extret del blog d’acampada Barcelona:

…El proper dia 15 de juny està previst debatre al Parlament de Catalunya els nous pressupostos de la Generalitat de Catalunya per l’any 2011 i 2012. La seva aprovació significaria l’implantació de les retallades socials. Reivindiquem la legitimitat de la desobediència civil per a oposar-nos a l’aprovació de lleis injustes. Serà una acció absolutament pacífica, no violenta, massiva, i determinada.

La llei que obligava Rosa Parks a cedir el seu seient a un blanc havia estat aprovada per un parlament. Gandhi va desobeir a un parlament en iniciar la marxa de la sal. L’Apartheid a Sud-àfrica va ser aprovat per un parlament. Igual que a Atenes, a Reykjavík, a Madrid, a València… Reivindiquem la legitimitat de la desobediència civil per a oposar-nos a l’aprovació de lleis injustes…

Com podeu observar havia de ser una acció pacifica i sense cap aldarulls, però como a tot de la teoria a la practica hi ha un tros i finalment han hagut incidents. Però el que em fa plantejar a mi és el tema de englobar-nos a tots, oi que quan hi ha els incidents a Canaletes són uns quants i no son tots els culers i cada cop que guanya un títol la gent continua sortint al carrer? Doncs aquí passa el mateix, ha estat una acció desafortunada i espero que no es torni a repetir, però la lluita pacifica ha de continuar i ara la veu ha d’estar a les assemblees de barri, cassolades i les manifestacions totalment pacifiques. La veu ha de ser la nostra força i amb la veu i les mobilitzacions pacifiques hem de intentar canviar aquesta societat.

Per exemple dema a les 19:30 avinguda de roma 139 esta convocada una cassolada i desprès a les 8 la primera assemblea de l’esquerra d’eixample, així que els que vulgueu anar dir la vostre ja sabeu esteu tots convidats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada