dijous, 30 de juny del 2011

Pàgines buides

Ara a l’estiu al aturar-se la lliga és divertit perquè sembla que totes les lligues és converteixen en un gran mercat , on els clubs son els clients i els representants tenen la seva paradeta, on tenen els seves ofertes però també aquell producte que esta apunt de caducar-se i el volen vendre a un preu raonable.

Em sembla molt bé que els representant dels jugadors facin la seva feina, però crec que un fitxatge o millor dit un possible fitxatge no hauria d’ocupar tantes portades, pagines de diaris i minuts televisius, havent altres esport.

Està clar que els futbol majoritàriament i potser el basquet encara que en molt baix percentatge és on hi ha l’audiència i on es mouen els diners però crec que tan diaris com informatius podrien aprofitar que no hi ha competicions i que s’està amb un període de vacances futbolístiques per poder dedicar una mica més als altres esports.

En el món del futbol espanyol un altre any Cesc està tenint la majoria de portades dels diaris esportius de Barcelona, on es debat el preu, si es convenient que vingui desprès del paper que ha fet Thiago, que per cert ha renovat fins el 2016 amb un clàusula de 90 milions !!. en canvi en les portades i pagines dels diaris de Madrid es debaten sobre el preu, quan vindrà i si encaixarà la nova perla Brasilenya Neymar, que per cert de moment a part del seus pentinats poca cosa més he vist d’ell. En fi mentre les diaris gasten pagines i pagines en debats inútils però amb gran audiències hi ha d’altres esports que només que els nombressin ja estarien molt content, però com a tot a la vida, sinó vens no interesses.

Miscel·lània

1: Ricky Rubio, que ja està fent anuncis de televisió a Minnesota, continua apareixent a TV3 vestit del Barça, con amb l’anunci de Regal. "Olé lé, olá lá, ser de Timberwolves es el millor que hi ha".

2: Sembla ser que Dani Pedrosa ja s’ha recuperat de la clavícula i podrà disputar el pròxim gran premi. Esperem que tingui sort ja que el pobre es una mica gafe amb les lesions i accidents.

3: No entenc perquè en mig d’un Mundial la FIA decideix canviar la normativa, total els Red Bull i més concretament Vetel està arrasant i ja va líder en solitari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada