divendres, 3 de juny del 2011

Una nova clau per a la felicitat


Doncs sí i no! Avui us vull presentar una clau per a la felicitat que segur no coneixieu! I a més ara resulta que fins i tot podem mesurar aquesta felicitat en unitats monetàries! Que més li podem demanar al nostre Banc?

Aprofito justament  que s'acaba la promoció per parlar-ne:
Bé, aquesta campanya ha estat llençada pel Banco Popular i realment causa una mica de curiositat el fet de que et diguin que et donen 500€ per portar la nòmina! Però com tot hi ha lletra petita i coses amagades darrere.
Donem un cop d'ull a les primeres condicions que se'ns posen, a la lletra petita quan busquem aquesta oferta:

"Consulta la tabla y fíjate, siempre sales ganando:
  • 500€ para nóminas de más de 1.500€
  • 300€ para nóminas de más de 1.000€
  • 100€ para nóminas de más de 650€
Los ingresos de 500€, 300€ y 100€ estarán sujetos a la domiciliación de la nómina, pensión o ingreso regular, de al menos 1.500, 1.000 o 650€ netos respectivamente y a realizar un ingreso en cuenta de ahorro, de al menos 5.000, 2.500 o 1.000€ (pasivo externo) respectivamente. La nómina o pensión deberá estar domiciliada durante 24 meses y el ingreso deberá estar en la cuenta de ahorro durante un período mínimo de 12 meses. Gastos fiscales por cuenta del cliente. Para más información, acuda a cualquiera de nuestras sucursales."

Resumint, per que et donguin 500€ per la teva nòmina: ha de ser de més de 1500€, haurà d'estar domiciliada per 24 mesos i a més necessitaras fer un ingrés de com a mínim 5000€ en el compte en qüestio.
Bé, això és una simple mostra de com pot ser d'enganyosa la publicitat... Però no ve per aquí la única crítica que m'agradaria fer.

Fins aquest punt hem arribat? Parlar de la felicitat com si res! I parlar d'aquesta relacionant-la tant amb els diners! Bé, tots hem fet la broma de: El dinero no dará la felicidad, pero ayuda. Tot i així trobo massa frívol tractar aquests temes per aquesta via!
Suposo que cadascú tindrà un concepte diferent de felicitat i en certa manera la oferta, per a una persona senzilla no serà pas dolenta.

Quin és el teu concepte de felicitat?

Poder una posta de sol? Una abraçada de la persona que més t'estimes? Quatre paraules dites a l'orella? Tants conceptes i tant diferents...

Xavier

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada