dijous, 23 de juny del 2011

Els intangibles

Ara que ha acabat la lliga ACB on el campió ha estat el Regal FCB i tothom està analitzant els play off i la temporada fent balanços, valoracions i sobretot planificant la temporada següent, hi ha un nom que està en boca de tothom que és el de Victor Sada per la temporada tan complerta que ha realitzat i ja no per números individuals sinó per els seus intangibles. Per qui no sàpiga que son els intangibles a bàsquet ara ho comento:

Els intangibles són aquells apartats que no s’observen a les estadístiques o no queden 100% reflexos, per exemple la intimidació, caràcter, garra, veterania, etc ..

En el món del bàsquet hi ha grans jugadors que no destacaran sobradament a les estadístiques però son grans jugadors perquè tenen un gran valor amb els intangibles i aquesta temporada si s’atorgués un MVP als intangibles indudablement seria Victor Sada, ja que el seu equip el Regal FCB es nota quan esta amb ell a pista, ja que influeix caràcter i un plus d’agressivitat, per tant fa que el seu equip vagi a una revolució més que els seus rivals i això es nota.

Finalment per aquesta gran temporada que ha fet, fins i tot millor que Ricky Rubio ha estat seleccionat per Sergio Scariolo entre els 15 jugadors que participaran amb l’Eurobàsquet que aquest any es celebra Lituània, esperem que tingui sort i pugui participar perquè crec que s’ho mereix amb escreix.

Per cert els altres 14 seleccionats són els següents: José Manuel Calderón, Ricky Rubio, Juan Carlos Navarro, Sergio Llull, Rudy Fernández, Fernando San Emeterio, Rafa Martínez, Víctor Claver, Carlos Suárez, Marc Gasol, Pau Gasol, Sergei Ibaka, Felipe Reyes i Xavi Rey.

Pd: Desprès d’haver finalitzat la temporada ja comença el moviment de jugadors i entrenadors, segurament serà un estiu mogut.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada