divendres, 16 de setembre del 2011

Barcelona i recomanacions.

Barcelona és una ciutat plena de curiositats, de petites històries i de molta història. Tenim antics edifics romans, una gran ciutat vella medieval, un eixample ben quadriculat, moltes escultures, molts museus, moltes teatres, exposicions, tendes centenàries...

Barcelona és una ciutat difícil de conèixer de dalt a baix, jo diria que impossible. No obstant hi ha algunes maneres de conèixer una mica més la nostra, o no, ciutat.


Jo, que sóc un enamorat de Barcelona i procuro aprendre una mica més cada dia, us vull recomanar primer de tot un llibre que trobo molt interessant i que ara mateix estic llegint. "Històries de la història de Barcelona"del Dani Cortijo.
Aquest llibre ens presenta moltes històries i anècdotes d'aquesta ciutat que és Barcelona. Escrit de manera simpàtica i agradable de llegir una estoneta cada dia abans de d'anar a dormir o a qualsevol moment del dia.

Per una altra banda també us recomano les rutes culturals per Barcelona que organitza l'empresa http://www.cultruta.com . Els guies són historiadors que han documentat tot allò que expliquen i en la majoria dels casos sempre és la mateixa persona qui ha creat la guia i qui l'explica.
Aquestes rutes són molt interessants i els/les guies són molt cuidadosos i es nota que saben del que parlen. Totalment recomanables, ja siguis barceloní o no.

Espero que ho gaudiu!

Xavier

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada