divendres, 20 de maig del 2011

El joc dels poderosos: Dominique Strauss-Kahn

 Realment va ser un cop per a molta gent el fet de que el President de Fons Monetari Internacional (FMI) fos arrestat per presumpte violació a una cambrera que estava netejant la seva suite durant la seva estança a New York.

Dominique era un personatge molt important tant en l'economia mundial com en la política francesa en concret ja que era considerat com un dels possibles substituts a l'actual President Sarkozy en les properes eleccions franceses. Ara s'haurà d'esperar i veure que passa.


Però com es troba actualment la causa d' Strauss-Kahn?
Bé, fins al moment ell ha negat tots els càrrecs pels quals és acusat. Per una altra banda ha aparegut un altre testimoni que assegura haver estat assetjada sexualment per aquest home anys ençà.
Fins el moment l'antic president del FMI ha pagat una fiança d'un mil·lió de dolars amb un aval de 5 mil·lions també. Ara mateix es troba confinat en l'apartament del qual no pot sortir i on té un policia armat a la porta vigilant-lo.

És realment un joc de poderosos? És innocent? Culpable?
Bona part de la societat francesa es troba conmocionada respecte al que ha passat però com una mostra de caballerositat i respecte el bàndol de Sarkozy no ha aprofitat la situació per a degradar la imatge del polític i del seu partit.

El nou director del FMI ja ha estat escollit, en aquest cas es tracta d'un economista americà que esperem no es fiqui ens problemes!

I esperem per veure com acaba tot això.

Xavier

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada