dilluns, 16 de maig del 2011

Tallers i teatre


Avui parlem d’una companyia que fa anys! 10 anys, de fet! Els pirates teatre és una companyia que neix com a grup d’amics que es van ajuntar ja fa una colla d’anys per muntar Els pirates de Gilbert i Sullivan. Van tenir sort i van encadenar projecte rere projecte. Dirigits per l’Adrià Aubert, alumne d’últim curs de direcció i dramatúrgia de l’Institut del teatre, i amb una bona colla d’actors alumnes i llicenciats, també de l’Institut, és una companyia que compta amb nou espectacles en cartell, on s’hi compten infantils, musicals i teatre de carrer. A més, el proper divendres, dia 20 de maig presenten a l’ateneu popular de nou barris el seu espectacle Comedy Tonight, però en una versió especial pel seu aniversari, amb tots els actors que han passat per la companyia i amb més músics dels que els acompanyen habitualment. Comedy Tonight es tracta d’un recital dramatitzat on una sèrie de curiosos personatges, suposadament entesos en matèria de teatre musical, faran una repassada al gènere; de Kurt Weill a Sondheim. Una recomanació perfecta pels que encara no tinguin plans pel vespre de divendres.
A més, volia esmentar que el passat cap de setmana, i també aquest i el que ve, es presenten a l’Institut del Teatre els tallers de final de curs de 3r. La setmana passada vam poder gaudir de Roberto Zucco i El mestre i Margarita, dirigits per Jorge Vera i Pep Tossar respectivament. Tots dos bons treballs interpretatius i de direcció d’actors. Com a única pega, algunes transicions poc trobades i alguns moments un pel allargassats. Aquest proper cap de setmana (divendres, dissabte i diumenge), podrem veure Les variacions Golberg, dirigida per Carme Portacelli, i el que ve, Company, de Sondheim, en aquest cas, taller de musical. Us els recomano també, a més, els tallers de l’institut són gratuïts.

Per més informació consulteu la web de l’institut(www.elspiratesteatre.org) i la pàgina de facebook de la companyia els pirates teatre.

Felicitats a la companyia cumpleañera, i als alumnes de tercer de l'IT
XOXO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada