dijous, 5 de maig del 2011

Gràcies Barça !! ¿Por qué Madrid ?

Gràcies Barça per ser com ets. Gràcies Barça, per tenir un estil de joc concret, definit , bonic, de toc, amb aquest rondos, mobilitat de pilota i frescor. Gràcies per tenir un entrenador com cal, que sap a què jugar i que té una filosofia “made in Barça”. Gràcies Guardiola per ser un senyor dintre i fora el camp. Gràcies per tenir aquest jugadors formats a la Masia que et donen un caràcter especial, tenen un saber fer i una filosofia que ens representa a tots dintre i fora del terreny de joc. Gràcies per tenir el millor jugador del món. Gràcies Barça per saber fitxar a jugadors que venen amb ganes de treballar i ens donen un plus sense cap ego ni aires de superioritat. Gràcies Barça per no entrar dintre de les crítiques dels altres. Gràcies per aquests partits!!! Gràcies Gràcies i Gràcies.

¿Por qué no se ha jugado nada en 180 minutos y aún os quejáis de los árbitros? ¿Por qué queréis ver una mano negra donde no la hay? ¿Por qué en vez de criticar, no hacéis autocrítica sobre vuestro juego? ¿Por qué os quejáis de jugar con 10 si jugáis al límite? ¿Por qué con la calidad de los jugadores no habéis pasado del 30% de posesión en 5 partidos? ¿Por qué habéis hecho el antifutbol? ¿Por qué crear si se puede destruir? ¿Por qué no tenéis una filosofía de juego? ¿Por qué lleváis del 2003 hasta ahora 10 entrenadores? ¿Por qué no confiáis con la cantera? ¿Por qué? ¿Por qué? ¿Por qué? ¿Por qué? ¿Por qué?


2 comentaris:

  1. Em donare el privilegi de dir 4 paraules respecte aquesta entrada.
    Trobo molt be que el Barça guanyi i adhuc diria que ho mereixia.
    Tot i que David no se jo fins a quin punt es maco aixo que escrius als del Madrid... Fins i tot diria que ho trobo antiesportiu i de nen petit!
    Perdoneu, pero algu ho havia de dir.
    hahaha

    Xavier

    ResponElimina
  2. No tens rao, sino has vist partits ni declaracions, ni presenta del madrid no pots parlar d'aixo. Em sap greu.

    El madrid te un bon equip pero amb aquest 4 parttis no ha estat a l'alçada de un gran equip. No ha fet el futbol que ha fet durant tota la temporada i s'ha dedicat a no deixar jugar i anar al limit, igual que el seu entrenador que porta tota la temporada escalfant, amb discursos populistes, però despres alhora de la veritat ell diu que te culpa 0.

    ResponElimina