dimecres, 13 d’abril del 2011

L'hora de la veritat


Desprès de que els dos equips es classifiquessin per la semifinal de la lliga de campions, ja se sap que en 20 dies hi haurà 4 clàssics, i tal com ha estat marcat a la premsa esportiva el poker de clàssics així que marqueu-ho bé als calendaris:


- Dissabte 16 d’abril, lliga a Madrid

- Dimecres 20 d’abril, final de la copa del rei a Valencia

- Dimecres 27 d’abril, anada de semifinals de la lliga de campions a Madrid

- Dimarts 3 de maig, tornada de la semifinal de la lliga de campions a Barcelona

A partir d’aquí m’agradaria analitzar els enfrontaments segons la meva opinió.

Lliga: És el primer clàssic que arriba i potser el menys interessant de tots, per si pot haver algun Barça –Madrid poc interessant. La situació a dia d’avui és que el Barça porta un avantatge de 8 punts i possiblement el average ( ja que recordem que al Camp nou van quedar 5-0), per tant es probable que sigui quin sigui el resultat poques coses canviaran i la lliga tal i com va dir David Villa depèn únicament del Barça, ja que en cas que el Barça patís una derrota encara estaria primer a 5 punts i a falta de 6 jornades. Però això no vol dir que cap dels 2 equips vagin a passejar ja que si cap dels 2 es relaxa els hi poden caure força gols. A més el resultat pot marcar psicològicament el següent partit de copa.

Copa del rei: Es juga 4 dies desprès del clàssic de lliga, és a partit únic i com a tot partit únic pot ser una incògnita, ja que depèn de molts factors, sobre el paper el Barça és superior pel nivell de joc i els últims precedents contra el Madrid així ho demostren, però amb Mourinho escarmentat i a partit únic tot és possible. Encara que fins ara el Barça de Guardiola no ha perdut cap final, esperem que continuí així. Com he dit anteriorment el factor psicològic pot influir, ja que si guanya el Barça en lliga, el Madrid pot estar baix moral i viceversa.

Lliga de campions: Eliminatòria anada i tornada, les semifinals d’una lliga de campions, amb els 2 millors entrenadors i els 4 millors equips de la champions, tot un misteri, 2 estrategues al cap dels 2 equips, amb un equip que té un esquema definit amb un joc total com és el Barça i un Madrid amb un joc vertical únic capaç del millor i el pitjor. Crec que per mi serà on es veuran els partits més bonics. Ja que la lliga de campions és una competició única i molt emocionant. L’any passat Mourinho ja va eliminar al Barça a la semifinal tot i no ser favorit amb el Inter.

Haurà après Guardiola dels errors del any passat i es farà realitat la promesa que va dir en la celebració de la lliga? Esperem que si!!

Per tant us agradi el futbol o no, crec que són d’aquells partits que s’han veure amb amics, família, etc... i gaudir d’aquest Barça que ens està fent viure uns grans moments pel barcelonisme.

La meva porra per aquest partits son els següents:

Lliga: 1-1

Copa del rei: 3-2 a favor del Barça

Eliminatòria: 2-1/1-0, per tant 2-2 total però passarà el Barça al marcar al Bernabeu


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada